Radio Bačka

Mi nudimo zvuk, sliku stvorite sami!
SP_WEATHER_MIST

16°C

Bac

SP_WEATHER_MIST
Humidity: 98%
Wind: N at 0 km/h
Sunday
Thunderstorms
16°C / 24°C
Monday
Rain
10°C / 18°C
Tuesday
Cloudy
8°C / 14°C

Kursna lista


Vesti

Nastavljena izgradnja atarskih puteva

   Prva faza izgradnje atarskih puteva je u toku u svim mestima naše opštine. Već na proleće  nastavićemo izgradnju puteva za naše poljoprivrednike, rekao je predsednik opštine Dragan Stašević prilikom obilaska gradilišta.

Opširnije...
 

Stipendije i za privatne fakultete

 Opštinsko veće opštine Bač na današnjoj (12.09.2014.) sednici prihvatilo je  predlog odluke o  dopunama odluke o stipendiranju studenata i učenika sa prebivalištem na području opštine Bač.

Opširnije...
 

DP "Slavija": katastrofa

 Predsednik opštine Bač Dragan Stašević u petak ( 12.09. 2014) je sa saradnicima  obišao ostatke  fabrike društvenog preduzeća „Slavija“ Bač.  Predstavnici lokalne samouprave  uverili su se u  stanje objekata ovog preduzeća i stepen devastacije ove fabrike. 

Opširnije...
 

Intenziviranje radova na sušari za voće

   Predsednik opštine Bač Dragan Stašević je danas  sa svojim saradnicima posetio  objekte namenjene za opremanje sušare voća i povrća kroz projekat  „Povezivanja opština i okruga  Dunavskog regiona Srbije sa zajedničkim ciljem unapređenja saocio-ekonomskog razvoja".

Opširnije...
 

Ispravna voda u Selenči

  Prema informacijama iz Javnog komunalnog preduzeća „Tvrđava“  na osnovu najnovijeg izveštaja analize vode u vodovodnoj mreži u Selenči, voda je po hemijskom i mikrobiloškom sastavu  ispravna za upotrebu.

Opširnije...
 

D.Stašević: Izvinite za komarce

 Još samo ovaj put preuzeću odgovornost, a već sledeći put ću preduzeti najoštrije mere prema svima onima koji  svoj posao obavljaju sporo, neodgovorno i čekajući da neko drugi radi umesto njih, rekao je predsednik opštine Dragan Stašević u svom obraćanju slušaocima Radio Bačke. Izjavu predsednika opštine Dragana Staševića možete čuti ovde.

 

Generalna regulacija Bača

  Predsednik opštine Bač, Dragan Stašević u petak, 22.08. 2014. je u  Pokrajinskom sekretarijatu za  urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine potpisao ugovor o sufinansiranju  projekta  generalne regulacije urbanističkog plana za mesto Bač.

Opširnije...
 

Grade se atarski putevi

   Predsednik opštine Bač Dragan Stašević i direktor „Slovana“ Juraj Bocka, potpisali su danas ugovore o izgradnji atarskih puteva na području opštine Bač u ukupnoj dužini od  4 kilometra i 829 metara.

Opširnije...
 
Strana 1 od 6
Slovenčina (Slovenská republika) Serbian (Latin)

Koju muziku slušate? 
Baner