Radio Bačka

Mi nudimo zvuk, sliku stvorite sami!
Partly cloudy

27°C

Bac

Partly cloudy
Humidity: 51%
Wind: W at 11.27 km/h
Friday
Sunny
20°C / 31°C
Saturday
Sunny
19°C / 32°C
Sunday
Thunderstorms
19°C / 30°C

Kursna lista


Vesti

Ptocena uticaja na životnu sredinu

    Opština Bač objavila je oglas o izlaganju na javni uvid nacrta prostornog plana opštine Bač i izveštaja o strateškoj proceni uticaja prostornog plana opštine Bač na životnu sredinu.

Opširnije...
 

50 miliona za kanalsku mrežu

 

    Predsednik opštine Bač, Dragan Stašević potpisao je danas u Novom Sadu ugovor  sa Pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo vredan 50 miliona dinara. 

Opširnije...
 

Više zemlje malim gazdinstvima

  Opštinsko rukovodsto postepeno rešava nagomilane probleme iz prethodnog perioda u vezi sa funkcionisanjem lokalne samouprave. O tome je u četvrtak, 10. jula  prilikom posete Radio Bačkoj govorio predsednik opštine Bač, Dragan Stašević. Njegovo obraćanje  građanima opštine Bač možete čuti ovde.

 

Panonski put umetnosti

            Danas je  na lokaciji „kod Križa“, na putu prema Plavni, održan završni događaj u okviru projekta „Panonski put umetnosti – osnaživanje saradnje i umrežavanje visokoobrazovnih institucija u polju umetnosti i ekologije“.

Opširnije...
 

Tardicionalni prijem za "vukovce"

 Predsednik opštine Bač, Dragan Stašević primio je danas dobitnike vukovih diploma za odličan uspeh tokom osmogodišnjeg školovanja. Pored njih prijemu su prisustvovali i đak generacije  poljoprivredne škole u Baču, kao i osvajači jednog od prva tri mesta na republičkim takmičenjima.

Opširnije...
 

Procena štete u poljoprivredi

  Opštinska komisija za procenu štete u poljoprivredi usled obilnih padavina  danas (6. juna 2014.) je imala prvi radni sastanak  na kojem su dogovorene obaveze komisije u procesu procene štete.

Opširnije...
 

Održavanje puteva

  "Krpljenje" udarnih rupa na lokalnim putevima u opštini Bač počeće narednih dana,  odmah nakon potpisivanja ugovora izmedju Direkcije za izgradnju opštine Bač i izvođača radova kojeg odabere  komisija po pristiglim ponudama. 

Opširnije...
 

Diplomate evropskih zemalja u Baču

    Na čelu sa šefom Delegacije Evropske Unije  u Srbiji Majklom Devenportom, ambasadori petnaestak zemalja članica Evropske unije, posetili su u četvrtak  opštinu Bač.

Opširnije...
 
Strana 1 od 4
Slovenčina (Slovenská republika) Serbian (Latin)

Koju muziku slušate? 
Baner