Radio Bačka

Mi nudimo zvuk, sliku stvorite sami!
SP_WEATHER_MIST

17°C

Bac

SP_WEATHER_MIST
Humidity: 98%
Wind: N at 0 km/h
Wednesday
Thundershowers
17°C / 27°C
Thursday
SP_WEATHER_AM_LIGHT_RAIN
18°C / 24°C
Friday
Showers
18°C / 26°C

Kursna lista


Vesti

D.Stašević: Izvinite za komarce

 Još samo ovaj put preuzeću odgovornost, a već sledeći put ću preduzeti najoštrije mere prema svima onima koji  svoj posao obavljaju sporo, neodgovorno i čekajući da neko drugi radi umesto njih, rekao je predsednik opštine Dragan Stašević u svom obraćanju slušaocima Radio Bačke. Izjavu predsednika opštine Dragana Staševića možete čuti ovde.

 

Novo hiperhlorisanje vode

     Prema obaveštenju iz Javnog komunalnog preduzeća, zbog redovnog nedeljnog hiperhlorisanja i ispiranja vodovodne mreže, voda iz vodovoda u naseljenim mestima Plavna, Bačko Novo Selo i Bođani neće biti za upotrebu sutra od 12 časova do petka u isto vreme. Voda iz vodovoda u naseljima Selenča i Vajska hiperhlorisaće se od subote 30-tog avgusta u 14 časova do ponedeljka 1-vog septembra u 12 časova. U naseljenom mestu Bač hiperhlorisanje će se vršiti u nedelju 31-vog avgusta od 14 časova do ponedeljka u 12 časova.

Opširnije...
 

Generalna regulacija Bača

  Predsednik opštine Bač, Dragan Stašević u petak, 22.08. 2014. je u  Pokrajinskom sekretarijatu za  urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine potpisao ugovor o sufinansiranju  projekta  generalne regulacije urbanističkog plana za mesto Bač.

Opširnije...
 

Danas hiperhlorisanje vode

       Javno komunalno preduzeće danas vrši preventivno hiperhlorisanje vode u svim vodovodima u opštini Bač. Voda neće biti za piće do petaka, 22. avgusta u 8 časova.

Opširnije...
 

Grade se atarski putevi

   Predsednik opštine Bač Dragan Stašević i direktor „Slovana“ Juraj Bocka, potpisali su danas ugovore o izgradnji atarskih puteva na području opštine Bač u ukupnoj dužini od  4 kilometra i 829 metara.

Opširnije...
 

Voda u Selenči nije za piće i kupanje

 Redovnom analizom vode na teritoriji opštine Bač, Institut za javno zdravlje Vojvodine iz Novog Sada, dana 12.08.2014. godine utvrdio da voda u Selenči nije za piće,kupanje, sanitarno - higijenske potrebe.

Opširnije...
 

Preko 2.000 hektara za stočare

 Određen broj uslovnih grla za ostvarivanja prava prečeg zakupa državnog poljoprivrednog zemljišta.

Opširnije...
 

Subvencije za samozapošljavanje

  Nacionalna služba za zapošljavanje uputila je javni poziv nezaposlenim licima za  dodelu subvencija za samozapošljavanje za 2014. godinu.

Opširnije...
 
Strana 1 od 5
Slovenčina (Slovenská republika) Serbian (Latin)

Koju muziku slušate? 
Baner