Radio Bačka

Mi nudimo zvuk, sliku stvorite sami!
Cloudy

8°C

Bac

Cloudy
Humidity: 97%
Wind: N at 0 km/h
Sunday
AM Clouds/PM Sun
3°C / 12°C
Monday
Sunny
2°C / 12°C
Tuesday
Sunny
2°C / 12°C

Kursna lista


Vesti

Požar u fabrici šećera

U krugu fabrike šećera koja se nalazi u sastavu komapanije "Sunoko" izbio je požar koji, na sreću nije imao posledice po zaposlene. Širenje požara obuzdali su vatrogasci brzim reagovanjem. 

Opširnije...
 

D.Stašević:4 meseca vlasti

Predsednik opštine Bač, Dragan Stašević obratio se u ponedeljak, 22. septembra odbornicima skupštine opštine Bač, gde im je podneo izveštaj o radu  lokalne samouprave  na čijem je  čelu u prethodna  četiri meseca.  Obraćanje predsednika opštine  Dragana Staševića odbornicima skupštine oštine Bač možete čuti ovde.

 

Prevoz za posetioce

U saradnji sa bačkopalanačkim „Dunavprevozom“  tuiristička organizacija opštine Bač kao jedan od  suorganizatora manifestacije „Dani evropske baštine“ obezbedila je  besplatan autobuski prevoz za zainteresovane građane sa područja naše opštine.

Opširnije...
 

Novi program korišćenja državnog zemljišta

  Odbornici skupštine opštine Bač u ponedeljak su većinom glasova prihvatili predloženi program  zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

Opširnije...
 

Nastavljena izgradnja atarskih puteva

   Prva faza izgradnje atarskih puteva je u toku u svim mestima naše opštine. Već na proleće  nastavićemo izgradnju puteva za naše poljoprivrednike, rekao je predsednik opštine Dragan Stašević prilikom obilaska gradilišta.

Opširnije...
 

Stipendije i za privatne fakultete

 Opštinsko veće opštine Bač na današnjoj (12.09.2014.) sednici prihvatilo je  predlog odluke o  dopunama odluke o stipendiranju studenata i učenika sa prebivalištem na području opštine Bač.

Opširnije...
 

DP "Slavija": katastrofa

 Predsednik opštine Bač Dragan Stašević u petak ( 12.09. 2014) je sa saradnicima  obišao ostatke  fabrike društvenog preduzeća „Slavija“ Bač.  Predstavnici lokalne samouprave  uverili su se u  stanje objekata ovog preduzeća i stepen devastacije ove fabrike. 

Opširnije...
 

Intenziviranje radova na sušari za voće

   Predsednik opštine Bač Dragan Stašević je danas  sa svojim saradnicima posetio  objekte namenjene za opremanje sušare voća i povrća kroz projekat  „Povezivanja opština i okruga  Dunavskog regiona Srbije sa zajedničkim ciljem unapređenja saocio-ekonomskog razvoja".

Opširnije...
 
Strana 1 od 6
Slovenčina (Slovenská republika) Serbian (Latin)

Koju muziku slušate? 
Baner