Radio Bačka

Mi nudimo zvuk, sliku stvorite sami!
Partly cloudy

8°C

Bac

Partly cloudy
Humidity: 61%
Wind: ESE at 14.48 km/h
Tuesday
AM Clouds/PM Sun
-1°C / 6°C
Wednesday
Sunny
-2°C / 6°C
Thursday
PM showers
2°C / 6°C

Kursna lista


Vesti

Saradnja dve opštine

   Privlačenje investitora, radne zone, agrar..., samo su deo tema o kojima su razgovarali čelni ljudi lokalnih samouprava Odžaci i Bač tokom radne posete predsednika opštine i predsednika Skupštine opštine Bač Dragana Staševića i Borislava Antonića Odžacima.

Opširnije...
 

Novi trotoar ispred Doma kulture

    U utorak su u centru Bača počeli radovi na izgradnji pešačke staze, u sklopu projekta uređenja Gradskog parka u Baču

Opširnije...
 

Održivost javnih preduzeća

   Održivo poslovanje javnih preduzeća i ustanova predstavlja ključ funkcionisanja same lokalne samouprave, istakli  funkcioneri lokalne samouprave  prilikom obilaska javnih preduzeća i ustanova.

Opširnije...
 

Neophodne garancije investitorima

 Opština mora da pruži garancija da će  investitori  dobiti usluge i informacije koje olakšavaju poslovanje, a potvrda o tome je sertifikacija kojoj opština Bač mora što pre da pristupi.

Opširnije...
 

Požar u fabrici šećera

U krugu fabrike šećera koja se nalazi u sastavu komapanije "Sunoko" izbio je požar koji, na sreću nije imao posledice po zaposlene. Širenje požara obuzdali su vatrogasci brzim reagovanjem. 

Opširnije...
 

Novi program korišćenja državnog zemljišta

  Odbornici skupštine opštine Bač u ponedeljak su većinom glasova prihvatili predloženi program  zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

Opširnije...
 

Nastavljena izgradnja atarskih puteva

   Prva faza izgradnje atarskih puteva je u toku u svim mestima naše opštine. Već na proleće  nastavićemo izgradnju puteva za naše poljoprivrednike, rekao je predsednik opštine Dragan Stašević prilikom obilaska gradilišta.

Opširnije...
 

Stipendije i za privatne fakultete

 Opštinsko veće opštine Bač na današnjoj (12.09.2014.) sednici prihvatilo je  predlog odluke o  dopunama odluke o stipendiranju studenata i učenika sa prebivalištem na području opštine Bač.

Opširnije...
 
Strana 1 od 4
Slovenčina (Slovenská republika) Serbian (Latin)

Koju muziku slušate? 
Baner