Radio Bačka

Mi nudimo zvuk, sliku stvorite sami!
Partly cloudy

12°C

Bac

Partly cloudy
Humidity: 66%
Wind: NW at 11.27 km/h
Sunday
Sunny
0°C / 8°C
Monday
Mostly sunny
4°C / 12°C
Tuesday
Sunny
3°C / 12°C

Kursna lista


Vesti

Pripreme za sneg

  Danas je održana sedma  redovna sednica Opštinskog štaba za vanredne situacije Opštine Bač , na kojoj je zaključeno da je zimska služba spremna u slučaju velikih padavina .

Opširnije...
 

Počela isplata stipendija

    Opština Bač će tokom današnjeg i sutrašnjeg dana isplatiti stipendije učenicima srednjih škola i studentima  sa područja ove opštine. 

Opširnije...
 

Ambasador austrije u Baču

   Ambasador Republike Austrije u Beogradu, njegova ekselencija dr. Johanes Ajgner (dr. Johannes Eigner) posetio je danas opštinu Bač, gde sa sastao sa rukovodstvom lokalne samouprave. 

Opširnije...
 

Zadrugarstvo-šansa za male sredine

    Predsednik opštine Bač Dragan Stašević posetio je  opštinu Bački Petrovac, gde je zajedno sa njegovim domaćinom, predsednikom opštine Bački Petrovac, Pavelom Marčokom obišao prostorije  povrtarske zadruge u Gložanima.

Opširnije...
 

Štednja dala rezultate

   Dom zdravlja u Baču  uspeo je u poslednjih 6 meseci da  za 10 miliona  dinara smanji  dugovanja ove ustanove  nastala do 31 decembra 2012. godine.

Opširnije...
 

Tekstilci u Baču

 Postojanje radne snage sa iskustvom u tekstilnoj industriji je značajan faktor za otvaranja pogona, rečeno je prilikom posete predstavnika tekstilne industrije opštini Bač.      

Opširnije...
 

Saradnja dve opštine

   Privlačenje investitora, radne zone, agrar..., samo su deo tema o kojima su razgovarali čelni ljudi lokalnih samouprava Odžaci i Bač tokom radne posete predsednika opštine i predsednika Skupštine opštine Bač Dragana Staševića i Borislava Antonića Odžacima.

Opširnije...
 

Novi trotoar ispred Doma kulture

    U utorak su u centru Bača počeli radovi na izgradnji pešačke staze, u sklopu projekta uređenja Gradskog parka u Baču

Opširnije...
 
Strana 1 od 5
Slovenčina (Slovenská republika) Serbian (Latin)

Koju muziku slušate? 
Baner