Radio Bačka

Mi nudimo zvuk, sliku stvorite sami!
Cloudy

9°C

Bac

Cloudy
Humidity: 78%
Wind: NNW at 3.22 km/h
Friday
Partly cloudy
4°C / 13°C
Saturday
Partly cloudy
4°C / 12°C
Sunday
Sunny
5°C / 13°C

Kursna lista


Vesti

Održivost javnih preduzeća

   Održivo poslovanje javnih preduzeća i ustanova predstavlja ključ funkcionisanja same lokalne samouprave, istakli  funkcioneri lokalne samouprave  prilikom obilaska javnih preduzeća i ustanova.

Opširnije...
 

Neophodne garancije investitorima

 Opština mora da pruži garancija da će  investitori  dobiti usluge i informacije koje olakšavaju poslovanje, a potvrda o tome je sertifikacija kojoj opština Bač mora što pre da pristupi.

Opširnije...
 

Požar u fabrici šećera

U krugu fabrike šećera koja se nalazi u sastavu komapanije "Sunoko" izbio je požar koji, na sreću nije imao posledice po zaposlene. Širenje požara obuzdali su vatrogasci brzim reagovanjem. 

Opširnije...
 

D.Stašević:4 meseca vlasti

Predsednik opštine Bač, Dragan Stašević obratio se u ponedeljak, 22. septembra odbornicima skupštine opštine Bač, gde im je podneo izveštaj o radu  lokalne samouprave  na čijem je  čelu u prethodna  četiri meseca.  Obraćanje predsednika opštine  Dragana Staševića odbornicima skupštine oštine Bač možete čuti ovde.

 

Novi program korišćenja državnog zemljišta

  Odbornici skupštine opštine Bač u ponedeljak su većinom glasova prihvatili predloženi program  zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

Opširnije...
 

Nastavljena izgradnja atarskih puteva

   Prva faza izgradnje atarskih puteva je u toku u svim mestima naše opštine. Već na proleće  nastavićemo izgradnju puteva za naše poljoprivrednike, rekao je predsednik opštine Dragan Stašević prilikom obilaska gradilišta.

Opširnije...
 

Stipendije i za privatne fakultete

 Opštinsko veće opštine Bač na današnjoj (12.09.2014.) sednici prihvatilo je  predlog odluke o  dopunama odluke o stipendiranju studenata i učenika sa prebivalištem na području opštine Bač.

Opširnije...
 

DP "Slavija": katastrofa

 Predsednik opštine Bač Dragan Stašević u petak ( 12.09. 2014) je sa saradnicima  obišao ostatke  fabrike društvenog preduzeća „Slavija“ Bač.  Predstavnici lokalne samouprave  uverili su se u  stanje objekata ovog preduzeća i stepen devastacije ove fabrike. 

Opširnije...
 
Strana 1 od 6
Slovenčina (Slovenská republika) Serbian (Latin)

Koju muziku slušate? 
Baner